Rulltårta !!

Godmorgon,

Ganska lugn helg men ändå inte.  Det var rally i helgen och Anton och Stefan vara med och skulle provköra Meganen, som han precis hade fått ihop efter ett långt uppehåll.

Den gick jättebra , ett tag............................



Bilen gick kanonbra hela tävlingen men så skulle han BARA ställa om den lite i framvagnen också , och ta ett extravarv........

Stefan och Anton klarade sej bra , men av bilen är det bara bakluckan som är intakt.

Fast jag mest har lust att skälla ut honom , så måste jag ändå medge en sak. När han var hemma frampå kvällen , så tog det kanske ett par timmar, innan han hade hittan en som kunde rikta , en som hade plåtdelar och en som skulle fixa in honom mellan sin redan fulltecknade almenacka och lacka bilen åt honom. En söndagkväll !!!

I lördags var det Valdemarsviksutställningen och enligt uppgift var det mycket dåligt med folk, mycket mindre än tidigare år. Jag har mina gissningar om vad det beror på. Dels för att det är absolut inget som förnyas och dels för att Gusum och Ringarum svek i år. Kan det vara så , eller vad tror ni ?

Någon klok männska skrev så här ute på Facebook igår:
Känns som om hela Valdemarsviks kommun kommer bli som Grännäs Camping!
Stängd öppnas efter sommaren då det är lungt och alla fester är slut!!!
Snart kommer det stå sådanna skyltar ute på E22!!! Nu måste vi ta tag i detta och fixa liv i en död kommun!!!!

Jag kan inte annat än att hålla med, och finns det något som vi KAN göra, som inte (hittills) skapat annat än glädje och samarbete över våra orter i kommunen, så är det musiken. Vi KAN fortfarande skapa våran musikkommun som iaf jag, länge har önskat. Och där (om jag ska vara elak) kan inte de i styrande ställning vara med och "vända till det" heller.
Ett steg i rätt riktning är att hjälpa våra hemmaband att komma framåt. Vi har just nu Kindbergs med Ringarumspojken Peter Hansson på andra platsen i Sverigetoppen, nerpetade sedan förra veckan av Barbados. Kindberg ligger där med sin låt Nashville. Sedan har vi Titanix där med sin nya låt "Snart är det lördag igen" från nya plattan som släpps den 16e. Och den 18e har de stor relese nere i Viken.

Gå in och rösta på dessa 2 låtar och hjälp dom framåt !!! Vi behöver dom !!!http://www.dansradion.se/sverigetoppen/rostsedel.htm


Erland Olausson, Bror-Tommy Sturk och Jonas Svensson , har skrivit en debattartikel om ansvarsfriheten.
http://www.nt.se/debatt/default.aspx?articleid=6860043

Kan bara hålla med dom i det mesta. Det är fruktansvärt dåligt jobbat, och ingen verkar haft någon koll.

En sak bara som jag absolut inte håller med dom i är ansvaret. Att sätta sej i en styrelse innebär ett ansvar, och man ansvarar lika mycket som alla andra , och inser man inte det så har man inte i en styrelse att göra !!!!
Är något fel , protesterar man , har man andra ideer så lägger man fram dom och kämpar för dom I TID, och det har ingen som helst betydelse vem som har ordförandeposterna.
Att man lägger fram andra budgetar än vad majoriteten gör , har väl knappast någon betydelse, och allra helst om man lägger dom så sent att de inte ens är röstningsbara.

Så tyvärr, kritiken mot Kommunstyrelsen gäller ALLA, från alla partier, som inte skött sina uppdrag, och jag har alldeles för mej att Bror-Tommy är en av dom, eller ????

Att det däremot är ovanligt att man i en Kommunstyrelse inte tar notis av vad revisorerna tycker som är satta till att granska finner jag mycket underligt. Så ALLA borde ta sitt ansvar här , och sluta skylla ifrån sej, för då ska ni inte ha platser i framtida styrelser heller om ni inte tänker sitta där för att göra ett bra jobb och om ni inte förstår styrelsers uppdrag !!!!

Glöm inte bort Kommunfullmäktige ikväll, så får vi se hur det går !

Kram

Kommentera inlägget här :