Lugn helg - full vecka !

En lung och skön helg, inte mycket händer , men det kan vara skönt iband också.
Stor fest i Gusum och på Davidsson , så det var lite folk på byn både på lördagen och söndagen.
 
Ställa om klockan, detta otyg som ställer till det varje år. Varför inte ha sommartid året om ??? Allt blir fel när man gör så , och alltid någon som skruvar klockan fel ;-)
 
Kallt fasiken var det också. På söndagsmorgonen så begav vi oss ut för att sätta ut tipspromenadslappar vid 8-tiden. Det var bortåt 10 grader kallt men det var så gnistrande vackert att man blev helt stum. Underbart !!!
Några tappra kom till Banvallsdagen , som dagen till ära bjöd på kaffe och bulle.
Banvallen fylld 20 år och det var därför som Korpen höll i det hela , annars brukar PRO hålla i det hela.
 
En ny kompis hittade jag också. Tror hon är ordförande i PRO Valdemarsvik , och en härlig brud med driv i!!!
Ibland klickar det bara, och denna lilla söndagsmorgon blev en liten höjdare faktiskt.
 
Målarfärg har jag köpt till musikträningslokalen också, så nu gäller det bara att tagga lite målning undertiden som instrumenten är packade i kärran. Vi får se om lusten infinner sej.
 
Näringslivet har börjat moblilisera sej lite. Vi får se vad det kan bli av det , men tydligt är att behovet av kommunikation finns, men att de inte får det med varken företagarföreningar eller Kommun.
Att inte den sittande majoriteten begriper sej på näringslivet alls , har vi ju redan förstått. Och hoppet om att de ska ta tag i det är ute.
Jag tror och har alltid trott att det är mycket man kan göra för att tagga varandra , att se möjligheter i olika gemensamma projekt, så vi får tänka till lite för att få ihop det. Det kan bli riktigt spännande !!!
 
Ett bra tips är att instaälera appen Telia Kodskanner på mobilen. En bra app där du kan läsa av sträckkoder för att få mer information om en vara. På Birgersson i Gusum får du dessutom 5 procent på varje köp när du handlar om du checkar in på skylten som är utanför mjölken. Du får en presonlig kod , som sedan skannas av vid kassan. Bra va???
 
Nu är sista veckan före Elmia Subcontractor . En vecka som handlar om att få alla order färdiga och komma ikapp med så mycket som möjligt, så man kan vara där i lugn och ro. Ser sjukt mycket fram emot det varje år.
Skoj att träffa alla kunder och skoj att hitta nya.
Förra året var det inte lika mycket folk som förut, men samtidigt så var det mer matnyttiga kunder.
 
Kan säga att det är ren tur att vi får vara med. Vi står ju i Finpångs monter som enda utomstånende , och vårat "smarte" Kommunalråd sa till Finspångs ansvarige , att han tyckte vi skulle vara med i Valdemarsviks monter . Jättebra !! Bara det att Valdemarsviks Kommun  inte är med i år ???? !!!
 
Så av en ren lyckträff råkade jag få höra om det , och övertala Finspång om att vi visst skulle vara med dom, och att vi visst kunde bestämma själva över oss själva och att vårt Kommunalråd inte hade ett spår med det att göra.
 
Det är ju för oss också 5 års jobb att få folket att komma till vår monter och veta vart vi finns. Att få genomströmning i montern och allt som det betyder. Tack för hjälpen !!!
 
Jag är också nyfiken på hur  Miljöpartiets möte gick i går. Tankar på hur de vill forma det nya Miljöpartiet hoppas jag kommer snart på Lionas blogg. Ska bli spännande !!!
 
Nu full fart mot jobb !!!
 



Kram
.
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :