Påsklov

Äntligen är det ( snart ) helg . Bara några timmar av jobb imorgon , men sedan ska det BARA slappas och njutas hela helgen.
 
Vi börjar imorgon med morgonmys hos Malin min frissa , mer mys än frissering, och sedan avslutar vi dagen med stadsturen som inte blev av idag, utan jag fick snällt vara kvar och jobba.
 
Imorgon blir det också jobb så klart och säkert några timmar i helgen också , men det är ändå bara lite papper i lugn och ro, och det kan vara rätt avkopplande ibland.
Vädret....visserligen snö, men ändå....vilken sooooool , som värmer och piggar upp varenda kotte man pratar med.
Påsklov är alltid en avslagen vecka på jobbet och folk är väldigt pratsugna.
 
Byalagets årsmöte igår , och vi är glada att hälsa Annelie Noort -Leliveld  Yxningens Camping välkommen.
Även Stefan ( Kemle) är tillbaka och det är vi också jätteglada för.
Vi har ju varit i halvdvala under förra året , med tankarna på att lägga ner Byalaget , men nu ska vi vara tillbaka i full kraft. Också Tommy Johansson kommer att ha en aktivare roll.
 
Övriga i styrelsen är Yvonne Karlen Pettersson, Åsa Abrahamsson, Hans Torstensson, Josefin Nilsson , Magnus Westren . Och vad som än rör Byalaget , så går det att prata med vem som helst av oss, och inget är för litet eller stort .
 
Sedan läser man nya uttalanden genom bloggarna i NT .
 
Nu har BeTe börjat komma tillbaka i sin forna form.http://www.nt.se/bloggar/bloggentry.aspx?blogg=5498630&entry=8453183#forum Alla som säger emot honom , är mobbare ....
Undrar om han verkligen var mobbad i skolan som han säger ??
Sista meningen där han beskriver sina motståndare som klubben GGG ( griniga gamla gubbar) och beskrivningen :
Ni är ju så bra på att beskriva er egen storartade kompetens genom att nedvärdera andra.
 
Jag känner en som skulle passa in i den klubben, gör ni ??? ;-)
 
Sedan tycker han att man ska ge sej ut och vidga sina vyer och ut ur ankdammen , ut i världen och se allt elände.
Men jag håller fullkomligt med Mats P . Det är ju för tusan i Valdemarsvik han är verksam och verkligen kan göra något . Han sitter ju för tusan vid makten. Tror inte Bror-Tommy Sturk har en aaaaaning om vad som händer här, där han verkligen har makten att göra något bättre.
Nej när en kvinna från flyktingförläggningen går ut i en halvmeter snö och hänger sej....då skojar Bror-Tommy om det på facebook . Då är man inte ens ute ur ankdammen, då har man inte rätt att säga något alls om andras lidande vart än det är.
 
Sedan läser man nästa blogg, Lars Beckmans.
 
Och som vanligt i hans blogg så måste jag läsa  två gånger , för att verkligen tro på vad ögonen ser.
 
Jag tycker att det är bra att ett kommunalråd skriver information ..... om det är information dvs. Annars kan han ju lika gärna låta bli .
Nu sitter han och skriver på bästa arbetstid sina bloggar . Och så sitter han och skriver , på flit , så att ingen SKA förstå ??? Ok .....och varför det ? Är det inte lättare att låta bli att skriva då , undrar man ju ???
 
Så vi har ett kommunalråd som skriver obegripliga blogginlägg .....på flit ,på arbetstid , och så har vi ett annat kommunalråd som bara jobbar med promotning av en förening på arbetstid  ????????????
Är det inte fantastiskt ??? 
Och plötsligt kom jag på vart man lätt kan dra in  1,5 miljoner utan att det skulle märkas!!!!
 
Då förstår jag varför Erland får ta hand om allt, bestämma allt och hålla i taktpinnen. Och det absolut bästa är att han inte tar betalt. Även om han bara är här i några timmar , så tror jag han lätt uppväger båda de där två andra jupingarna  med råge , men vem skulle inte göra det  å andra sidan ??? ;-)
 
Banken och kommunen gör en insats för sommarjobb för ungdommar. Det är bra !! Riktigt bra till och med ....under förutsättning att man från kommunens håll har gjort det hela rätt .
 
Vad jag förstår så går de ut med det i tidningen för någon dag sedan ,.......men det ska klubbas i KS på måndag ??
Är det så , så fortsätter de  sitt race och skiter helt och fullt i alla demokratiska  regler som finns i en kommun !!!
 
Nej nu tar vi helg ...imorgon är det ju tjejträff på Blåkulla, så det är väl bara att provköra kvasten och kolla att allt fungerar !!!!  Barbro får följa med i brist på katt och expressomaskinen har jag spänt fast ordentligt !!!
 
 
 
 
 
Ha en riktigt trevlig påsk alla i cyberrymden !!!!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :