Äntligen några ego-veckor

God morgon ,
 
Då kör vi igång igen och nu känner jag mej rätt nöjd med de senaste veckorna då allt som jag lovat upp mej på, förutom jobb och mej själv , är avklarat för några veckor fram igenom.
Så nu kan jag koncentrera mej på det som rör mej själv ett tag, företag, musik , mässor, ända till mitten av November då det är dags att förbereda för Kör XL framträdande igen och få fram några som kan sjunga på Adventständningen , sista November, och det måste också friläggas tid för.
Det riktigt roliga är att skolan gör oss sällskap då , så det lär nog bli fullt med folk. Alla lampor och allt måste också kollas då och vi måste klä och fixa till vår fina adventsljusstake för att sedan hänga ut den över vår å.
Kanske kan vi fixa pengar till att sätta lamporna under , som lyser upp vattnet ...men det vet vi inte än.
Mycket pyssel är det med allt , och svårast är att hitta tiden.
 
 
Sångstunden på Karbasen var en riktigt trevlig stund och jag tror vi fick till det bra med blandningen på låtar.
Sedan ska man inte vara för lugn och försiktig såg jag , för där det såg gladast ut bland pensionärerna var när vi drog på med den uppspeedade versionen av Ring, ring ...så lite fullt ös vill även dom ha :)
Underbart skoj var det iaf, och jag tror vi får komma igen :)
 
Söndag morgon och jag hade hand om Tipspromenaden i Viken. Hade ingen som helst koll på hur det gick till , men med 75 kom ihåg lappar redde det ut sej så de 32 som kom och gick i strålande sol hade både fika och frågor .
 
KF ikväll då  , och jag skulle vilja vara nere och kolla . Får se om jag hinner , men det var länge sedan nu och jag hoppas det blir intressant . Men det blir att kolla via webben annars och det går ju lika bra.
Lasse B börjar varje blogg med " ni som inte tycker det händer något i kommunen"
Jag vet inte vart han hör det någonstans , jag för min del hör att folk tycker det händer FÖR mycket i kommunen, saker de inte har kontroll över.
 
Folket Hus och Markus Rosenberg och John Furenbäck i NT , och John har halkat ner på min personliga 10 i topp lista tyvärr, i helgen och det har inte med Folkets Hus att göra.
 
Skojigast var Markus uttalande om att NB dubblar antalet mandat  i  nästa val och jag antar utmaningen. Tippar på max 1 mandat för de närmaste släktingarna måste de väl ändå få med sej.
Annars är NB som 10 små negerpojkar och så mycket duktigt folk som John och Markus påstår finns i partiet , tror jag inte det finns. Tror de har problem med att fylla platserna redan nu .
 
Och tyvärr har de ingen alls som kan tänka , och som är kapabel till varken strategi eller logisk planering
 
Värst av allt är iaf att de lägger allt på Örnberg som gjort avtalet. Och menar på att oppositionen ger sej på honom. Så är det ju givetvis inte , utan det är DE som hänger ut honom.
Örnberg gör som politikerna säger till honom , han jobbar ju på uppdrag av dem. Det är också politikerna som beslutar om de ska verkställa det han säger , och i det fallet så har de ju verkställt en tjänst på 38.000 kr som de visste inte kostade mer än 2-3 tusen innan . Man undrar varför , men jag är helt säker på att vi kommer få svar på det snart.
 
Det sista är långt ifrån färdigdiskuterat .
 
Jag har mycket på G som inte kommit ut än , jag hoppas att få lite klarhet om saker och ting under veckan.
 
Nu kör vi igång ..klockan är snart sex och jag ska ut och gå och hoppas jag inte hamnar i hålen idag igen.
 
 
Kram
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :