Lite fredagstankar !

Vi spar det bästa till sist , och nu är det äntligen helg igen !!
 
 
Här blir det jobb hemma då det är tänkt att vi ska lägga golv och fixa till golvvärme i nya köket.
Och på söndag gör Kör XL en utflykt till en kyrka och framträder lite .
 
Bror-Tommy satsar på sin cheftjänst och jag önskar honom lycka till så klart! Passar honom som hand i handsken med dessa gamla döda  grejer (som inte säger emot) som finns där. Han har också en stor kunskap där , tror jag , så där kommer han till sin rätt.
 
Han nämner också att han kämpat mot det "den otäcka debatten om flyktingar"
Han fick med sej sossarna i hundraprocentigt stöd och Nybyggarna tvingads städa upp och petade Stefan.
 
Okey !! Men Erland och Lasse hade ju inget med det att göra sa de ju !!!??? ;-)
 
Sedan handlade ju det "otäcka" i att vi måste ha balans så att våra företag fungerar, som affär och bussar . Mer kommunikation , och att det måste överlag fungera i ett samhälle utan att någon ska känna sej rädd. Hur "otäckt" är det på en skala ???
Det har blivit mycket bättre , men det är långt ifrån bra , så VÅGAR man prata om det "OTÄCKA" kan man också lösa några av problemen , men trots åtgärdsprogrammet så var det ingen i majoriteten som ens vågade säga att det verkligen fanns problem, och det är ju inte så trovärdigt ....riktigt fegt skulle jag säga.
 
Sedan blev det ju så att Sossarna tvingades till ett möte , där ett åtgärdsprogram fanns , en kontaktperson togs fram, och det lovades att inte skulle bli mer än vad det var.
Och lägger man sedan till att BeTe blev kuppad ur miljöpartiet och Stefan är kvar i politikern , så kan man ju också fråga vem som vann striden om det någonsin var någon ????
 
Enligt hörsägen har alla dessa rätt töntiga priser som " årets kvinnliga företagare" osv tagits bort också till årets Näringslivsdag eller vad de kallar det för nu för tiden. Det är ju kanonbra , och jag hoppas även de tar bort de andra priserna utom årets Ungdomsföretag , för det hoppas jag att de har kvar.
Ett mycket bra sätt att presentera nya unga företagare , och jag hoppas (om det finns några) att de kunde ta tillfället i akt att presentera ALLA nya företag en sådan kväll !! Vi får en bild av dom, och dom får presenterat sitt företag för oss....vore inte det bra ?? Vi pratar bara om max några stycken , så den tiden är väl värd!!
 
God man får inte sin betalning , och ingen svara på hennes brev ??? Kanske dags att skaffa en god man åt kommunen också , som ser till att de betalar ut löner och tar hand om sina åtagande .
Just att svara på brev finns det en policy om , och jag vet inte om det är 48 timmar .....men svara hör till god ton att man gör och det gäller alla !!
 
Nej vad säger ni ...ska vi jobba undan lite nu kanske ???
 
 
Kram
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :