Gör om ....gör rätt !!!

Sol, sol, sol hela helgen och alla människor man möter bara ler.
 
Tänk så mycket vädret påverkar oss ...och så hel man känner sej bara lite värme och vackert väder visar sej.
 
Det blev att grilla två dagar och i fredags var barn med respektive hemma på middag. Inte ofta vi får tid att samlas då alla har fullt omkring sej .
Lite utepyssel och många promenader , det var i stort sätt vad jag tog mej för och inte ett dugg mer än vad jag behövde . Förkylingen är långt ifrån bra , men alla verkar gå omkring med "smetor" i kroppen.
 
Nu går vi in i April och då sätter ett tuffare tempo igång , så det är bara att vila sej i form !!
 
Äntligen ett positivt besked .....som jag tjatat !!! Valdemarsvik har bestämt sej för att ge Ekubator uppdraget att sköta nyföretagande för det blev visst en skvätt pengar över i budgeten i näringslivet.
 
Jättebra , för just nu så söker sej alla nya företag till Nörrköping och på så sätt kör vi iväg all tillväxt i vår kommun och det är ju oerhört korkat.
 
MEN säger jag bara ....vadå 50.000 ??? Sedan då ??? Man måste väl för i herrans namn göra det här långsiktigt . Allt annat är ju elakt !! Man kan ju knappast säga att nu är pengarna slut så nu får ni inte mer hjälp ???!!!
 
Och vadå 50,000 över i budget. Vi har ju inte haft någon Näringslivschef i ett år ...och det var det ju budgeterat för ....borde det inte då finnas en cirka 700,000 till över ? Vart har dessa tagit vägen ???
 
Gör om ....gör rätt !!
 
Har ni märkt att det är mycket som händer i kommunen nu i tidningen. Slagsmål , våld inbrott , stölder mordbrand ....listan kan göras lång och det står hela tiden nya saker .
 
Är det en slump eller är det en trend vi ser? Någon med insyn som kollar upp och ser om det finns någon röd tråd ?? Hoppas det och att saker som kan stoppas , stoppas i tid !!
 
Nu jobb !!

Kram

Kommentarer :

#1: krille

Röd tråd finns, tipsat om nåra ungar o dom hade koll på dom säger "dom"!!

Svar: Då undrar man ju om polis o kanske de som umgås med barn i samhällets tjänst , pratar med ungdomarna o tipsar vidare .
Cizzie Kemle

skriven

Kommentera inlägget här :