Hej o hå vad det går !!

God morgon
 
.
 
Kör XLigår  ikväll och vi har börjat med lite nya låtar för att uppdatera oss . Det känns alltid lite hackigt först innan man känner igen dom och man undrar hur i hela friden man ska komma ihåg de olika stämmorna .
Men efter ett par gånger så känner man igen dom och det börjar flyta på . Det har börjat lite nytt folk också . Jätteskoj och en började visst för vi verkade ha så roligt när vi sjöng Nationaldagen. Det är väl ett gott betyg om något . Då syns det vad den här kören har för syfte !! :)
 
Helgen bli full också . Först in på rally i Norrköping (tror jag ) där Anton och Stefan kör efter ett väldigt långt uppehåll . Hem och svida om och in på Kulturnatten, där allas vår Titanix-Kixa kör med sitt andra band Plusgrader vid Knäppingsborg . De släpper också skiva inom kort...och jag lovar att den är kanonbra!
De spelade på stora scenen på Karnebåten för 2 år sedan och jag har nog aldrig hört så bra ljud någon gång .
 
Titanix släpper också skiva i Oktober ....det är mycket nu !!
 
 
Kriget om soporna i Viken går vidare och de tar strid mot Kommunen.
Jag förstår att de är sura , de betalar för tjänsten att få det hämtat vid tomt tycker de .
Men i det här fallet är det Arbetsmiljöverket som säger nej , och som infört nya regler . Och dom är det inte lätt att ändra på och livsfarligt att bryta emot. Så enda chansen är att det är två sopgubbar som åker ...eller att man tar en speciell bil som får backa ....men det är kanske en lite för dyr lösning för 200 meter.
Sedan kan man tycka vad man vill om Arbetsmiljöverkets regler ....de går ganska många gånger till överdrift.
 
Öborna i Gryt däremot ...de betalar samma taxa som oss , men får ta med sej soporna till land själva . De bord få reducerad faktura tycker jag .
 
Nu kör vi på i 100 tycker jag ...det är lite mer än överfullt på jobbet och en härlig helg har jag i sikte !!
 
Kram på er !!
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :