Söderköping vc Valdemarsvik

Igår var en smått hektiskt dag. Pass på Gripband på morgonen . In på möte i Söderköping vid 8 .....hem igen och jobba som en bäng och åter till Söderköping för att jobba.
Direkt till kören , men där var jag inte kvar till slutet.
 
Men otroligt roligt att nu vara med om Söderköpings satsningar på det lokala näringslivet, och det är otroligt roligt att jämföra Valdemarsvik och Söderköping för att se skillnaden.
 
Söderköping: Har på några veckor pratat med flera politiker och näringslivsansvariga och även ett par gånger med NT .
Valdemarsvik.......................
 
Söderköping: Vill att man kommer med ideér och är med i deras organissationer , är en del i utvecklingen och ännu hellre flyttar dit med hus , hem och företag.
 
Valdemarsvik: Har man antytt att man borde flytta härifrån :)
 
Söderköping : Snart går vägen förbi på utsidan , nu taggar vi oss och blir bättre . Är förberedda på vad som kommer och ser till att det här blir hur bra som helst . Gör analyser om hur man bäst får in folk...satsar massor pengar på skyltar , ser till att binda ihop samtliga köp-områden och manar till samarbete
 
Valdemarsvik: Där går vägen förbi PUNKT
 
Det mötet igår handlade om var otroligt intressant.!
 
I ett sambarbete med NT så har en reklambyrå följande koncept att erbjuda .
 
 
Med denna lilla mojick ska man skapa en egen kundklubb till din butik .
Du bestämmer själv hur mycket de ska handla för innan de får sin "stämpel" och också vad de får när de nått 10 stämplar.
Dela ut denna till alla kunder som handlar ....och när de sedan handlar i nästa affär som är med ....så blir de automatiskt registrerade där med som kund.
Du behöver inte regristera dej med en gång ....men när det är dags för att få bonusen ...så säger kortläsaren ifrån och då måste du skriva in dina uppgifter. Då får du så smångingom ett kartotek med "dina" kunder ...vad de heter , vart de bor och vad de handlar för. Även ålder och alla möjliga uppgifter och du kan då rikta reklam direkt till dessa via mail eller sms.
 
 
Förutom detta får du också reklamannons i NT var 14 dag tillsammans med alla andra .
 
Chippet kan bara andvändas i Söderköping och alla områden i Söderköping  är med på det. Du skapar lokalt samarbete, köptrognare kunder och du kommer också kunna anamma mervärdesförsäljning om du har något mindre vid kassorna att lägga till så de kommer upp till stämpelnivå.
Så gör man ju själv vid de stora kedjorna i stan genom att slänga med hårnålar för att få stämplingen .
 
På kortläsaren du får med ser du också namnet på den som handlar när han drar chippet och det kan ju också vara bra .
 
Du kommer ju få en hel del fakta om din butik  som du också kan använda dej av genom att t.ex  locka olika åldersgrupper . Jag ser stora potentialer med detta ....ju mer jag tänker på det destu mer går jag igång .
 
Valdemarsvik : Hade möte på Lilla Blå ...två besökare varav en från Lilla Blå  ...............
 
 
Ha nu en underbar fredag , och kom gärna in till oss på Trolltyg det kryllar av vårnyheter nu 
 
 
Kram

Kommentera inlägget här :