Diktatur

God morgon !
 
Hade en diskussion med Barn och utbildningsutskottets ordförande om Alliansens artikel. Göran Segergren tyckte att det var lögn det dom skrev om skolan i kommunen. Han erkände att han förstod vilka möten som var indragna dvs de möten med HELA utskottet . Han menar att det är lögn om man INTE  skriver att de fortfarande har sina kontaktpolitiker som man hela tiden har haft . Han menar att deras nya organisation fungerar bättre .
Ja nu ville han ju inte "bara" diskutera med mej som han sa var självutnämnd försvarsadvokat till deras artikel utan med artikelförfattarna.
Konstigt nog så berättade han inte att han redan pratat med dom .....för ämnet togs upp på KS och ifrågasattes . Märkligt ....NÄR har motståndarnas debattartiklar tagits upp och diskuterats på KS , Har inte ens alliansen rätt till en åsikt längre ?
 
Det blir värre ändå !!!
 
Och detta bevisar att inte kontaktpolitikersystemet fungerar !!!
 
En omorganisation på Vammarskolan för lärarna ...gjord över deras huvuden och enligt dom fungerar det inte . Tror inte alliansen var insatt i denna omorganisation heller , men det vet jag inte säkert .
 
Hur som helst så bjuder lärarna in till möte om detta . HELA utskottet bjuds in , men Segergren förbjuder alla utom kontaktpolitikerna ( 2st) att gå på mötet. En av  dessa kontaktpolitiker jobbar dessutom på skolan och sitter samtidigt på sossemandat .
 
 
Mötet blir av och skyddsombudet för lärarnas talan  på mötet . En mycket kompetent och duktig lärare
Visste inte ens att det var möjligt att försöka sparka ett skyddsombud för han har ju just uppgiften att påskina fel och ta de obekväma samtalen.
 
Han är nu avstängt från skolan ????
 
Förstår ni ? Man har inte rätt att diskutera sin arbetsplats utan stängs av om man kritiserar något .
 
Följden blir ju givetvis att alla lärare är tystade och för alltid  ....ingen vågar säga något och ingen litar på någon heller . De har ju också en spion mitt ibland sej på arbetsplatsen som stöttar avstängningen av en kollega .
 
Vem tror att man får en bättre skola genom att hota vår lärarkår till tystnad ???
 
Och vad är nästa steg ? Ska hemtjänsten skrämmas också ?
 
Jag tycker det är rent sagt för djävligt !!!
 
 
 En diktatur (av latin dictatura, "en diktators ämbete; en diktators makt och myndighet") är en stat som styrs auktoritärt, styrd av en diktator eller en mindre krets människor, som inte behöver ta hänsyn till befolkningsmajoritetens önskningar i allmänna val.
 
Taggar: #backamats;

Kommentarer :

#1: Krille

Du behövs i politiken ;-)

Svar: Tack Krille , man kan ju åtminstone offentliggöra det som är fel och som folk borde veta om det maktmissbruk som råder . Det är ju inte första gången denna majoritet försöker tysta oliktänkare !!!
Cizzie Kemle

skriven
#2: AnnSofie Z

Bra rutet Cizzie!
En i det närmaste makaber situation.
"Håller du inte med mej-är du emot mej"...suck...
Har varit i samma sits i en viss förening på en viss ö. Men slutade "självmant". Det blev väl lugnast för alla=(

Svar: Tack snälla du !! Men visst är det väl sjukt ? Diskussioner ....kompromisser är inte ens möjliga längre då man kör rakt över folk som egentligen har exakt samma rätt som vem som helst att säga sin åsikt. Och om man lyssnar och tar till sej andras kunskap och kompetens så vet man att resultatet blir bäst även om inte någon går hem med att fått igenom sitt till 100 % .
Det blev säkert lugnt när du slutade ....men blev det så bra för ön ? ;-)
Cizzie Kemle

skriven
#3: AnnSofie Z

Jo...man får iallfall en trevlig sommar. Å d verkar vara det viktigaste av allt. Och man håller en falsk, lätt kracklerad fasad utåt.
Vi haaaar så trevligt på vår ö!!!Jojatackarja=))

Svar: Det är lika falskt i hela kommunen ...vi har det så bra i hela kommunen . Ledningsgrupper som bara vill att vi pratar positivt . Positiva budskap ska sättas upp . De till o med uppmanar i skrift att vi måste bli ambassadörer för kommunen . Allt detta när det bubblar i varje vrå :( Kanske är det dax att ändra taktik innan hela kommunen är förstörd ! :(
Trevlans kväll !! :)
Cizzie Kemle

skriven

Kommentera inlägget här :