God Jul Viken !

Godmorgon 

 
Så kom då julklappen från våra kommunala politiker ! 
 
Sossar , vänster och Centern ! 
 
Nu blev ni visst lite lurade , men så här i juletid så är det väl tillåtet ? Gå på val på gemensam allians och sedan hoppa två steg åt vänster ...HO HO HO !!! 
 
Jag är så himla arg så jag vet inte till mej av ilska hur man kan lura sina väljare på detta sätt ! Makt , makt och åter makt !! Nej det är inte bara Centern , det är moderaterna också . De har vetat om felet i sitt parti hela tiden utan att göra något åt det . Allt motstånd i moderaterna har taktiskt slagits ner och få har vågat öppna munnen . 
Men Centern ska ha stösta smällen för där är falskspel av största mått . Jennie försökte sej på en förklaring att de fick igenom så mycket sakfrågor hos Sossarna ...men herregud ....med det gemensamma valmannifestet så hade de fått igenom ALLA sakfrågor , eller hur ? Såååå dåligt !! 
Så bara så ni vet .....ALLA röster på Centern och Moderaterna är i fortsättningen är helt bortkastade om inte de översta och innersta kretsen av dessa styrelser är helt borta !! 
 
Vad beror det på då ? Maktbråk i Centern och Moderaterna . Moderaterna har haft och har problem i sin grupp som ingen tagit tag i . Centern o andra sidan kräver platser som de redan innan valet bestämt att de inte minsta parti ska ha .
 
Bra är att kompisgruppen Nybyggarna är borta . Inget parti har förstört så mycket på så kort tid som dom. Förr fanns det några kompiskopplingar upp i politiken , nu är det bara innegänget och dess kompiskrets som får vara med när det gäller ALLT i Valdemarsvik . 
 
Sossepolitiken som nu kommer att bedrivas oroar mej inte så mycket , det är vi vana vid . Erland bestämmer ( och i år hoppas jag det till skillnad från tidigare år ) för varken Ted eller Jennie har inte den erfarenhet som krävs . Inget ont i det , utan bara fakta ! Vi går mot tuffare tider och behöver någon i topp som klarar av och förstår hur det ska bedrivas , och det gör ingen av dom än . 
 
Dock är det ett rykte som nått mej och det är att Jennie och Centern vill ta hand om Näringslivet . 
Det kommer inte på fråga och det kommer jag protestera högt om ! 
Det finns en anledning till att vi ligger sist på listan och det är just att politiken STULIT gruppen som har hand om näringlsivet . Det sitter bara politiker där och inga företagare . I diskussionen vi hade i Gusum pratade vi just om det , och förslaget var att ALLA i gruppen skulle få möjlighet att lämna gruppen för att lämna plats åt företagare . Det som också diskuterades var att just Näringslivet skulle hållas utanför politiken för att fungera över tid . Med andra ord INGET poliskt inflytande alls . Och Centern har heller INGEN erfarenhet av detta eller har kommit med något bra inom detta de senaste 8 åren , så det går fetbort !!! 
De näringslivsansvariga i kommunen var helt med på det och det var just det som gjorde att jag såg hopp i näringslivsbiten .  Jag hoppas detta bara är ett rykte !! 
 
Så vi får väl säga God Jul och Gott Nytt år till er alla som hoppade från vänstersidan till högersidan i hopp om en nystart !! Och till er alla som trodde på Centerns och Moderaternas gemensamma valmanifest kan jag bara säga ....LURADE !! 
 
Tänk vad makt och positioner gör med folk !! Jag blir ibland mörkrädd !! 
 
Så vad ni än gör i fortsättningen ....tro bara inte på alla efterhandskonstruktioner som kommer att komma nu utan ställ motfrågor . För vi kan vara säkra på att från och med nu så är cirkusen igång och lögnerna finslipas inför era frågor .
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Tony

Synd om dom som röstade på Centern i den tro att dom skulle få en liberal borglig politik.Nu blir det en liberal socialistisk politik... Jag är inte ett dugg förvånad att det förekommer maktspel inom partiet ,gillar det inte.

Svar: Ja det här är maktspel av högsta nivå . Snacka om att lura sina väljare . Och man häpnas över efterhandskonstruktionerna på Facebook .
Cizzie Kemle

skriven

Kommentera inlägget här :