Politiken ....vilken fars !!

Godmorgon 
 
Det har varit en turbulent vecka , på alla plan , och kanske en av de värre veckorna i mitt liv . Jag tänker inte gå in på det här  , men saker har ställt på sin spets .
 
Ett grattis till GIF som lyckades vända trenden för knutgubben så vi fick behålla vår gamla tradition . Hade det inte vänt denna gång så hade vi säkert blivit av med den , det är jag säker på . De senaste årens övervakningsmani kan ta kål på det mesta . Man kan liksom inte bestämma över vuxet folk hur gärna man än vill . Och Knutgubbe för vuxna handlar om alkohol och gå runt i husen och dricka , hur primitivt det än låter . Sorry , men fruktstund vill ingen ha !! 
 
Politiken på riksplan ....vilken jäkla fars !!! Gör man precis vad som helst för att få makt ? 
 
Sossarna ska styra med en borglig budget och köra borglig politik . De går ifrån alla sina frågor som vinster i välfärden , utbyggnad av RUT , minskad skatt för höginkomstagare osv osv . Hur i helskotta kan man göra något sådant . 
 
Vänstern ska hållas utanför allt inflytande , men samtidigt är man helt beroende av dom för att få igenom det här . Här sägs också att det finns ett ytterligare dokument mellan sossarna och vänstern som de inte vill redovisa . Så med andra ord så har Vänstern inflytande men de vill inte berätta .
 
 
 
Liberalerna och Centern tror fortfarande att det  finns "alliansvänner" som de kan förhandla med . Fattar hon inte att alliansen är så död som den kan bli . Jag skulle ALDRIG någonsin lita på Centern igen , varken på riksplan eller på komunalt håll . Jag är fortfarande så fruktansvärt arg på Centerns svek här i Viken och på deras lögner . Jag hoppas verkligen att det går åt skogen för dom . Avskyr folk som ljuger !! 
 
På Trolltyg håller vi för närvarande stängt som vi alltid gör i Januari . Den 29e så öppnar vi upp igen , och då är man lite sugen igen för en ny spännande säsong . Nu i veckan åker Lina upp till Formex för inköp och inspiration och i början av februari så är det Fashion Week och då är jag också med där uppe och gör inköp . Så himla skoj med allt nytt som kommer ! 
Så nu under de stängda veckorna så gör vi om lite i butiken , samt samlar kraft för en ny intensiv period . 
 
Så nu tänker jag ladda batterierna ordentligt sista veckan innan vi öppnar . Ta nya tag och komma igen ! 
 
Så nu önskar jag er en härlig dag 
 
Kram 
 

Kommentarer :

#1: Benita

Glöm inte att stanna upp och andas ibland 💖

Svar: Just nu är det lite svårt att hinna med det, men jag hoppas få tid lite senare . Kram
Cizzie Kemle

skriven

Kommentera inlägget här :