EXTRA, EXTRA !! Kör XL stoppar Jimmy Åkesson och SD

Jorå så att ....vi tycker väl att de är lite mesiga i sin framtoning!
Varför bara Sveriges gränser ....när man kan vara lite mer patriotisk och stoppa vid gränsen till Östergötland !
 
Kan man inte säga : Gå gate upp å gate ner i en wöwuti wegnwock ....så har man inte så mycket här att göra ......
Blekingebor ...skåningar och dalmasar ...gör er inte besvär !!! ;-)
 
Skämt och sido ...det är Östgötadagar nästa helg , med fullt av aktiviteter överallt , som det är varje år . Vi är sedan innan sommaren bokade på Sparbankstorget kl 11 , och jag var den som själv tog upp kontakten med vår Kulturchef Gun Töllsen för att få vara med.
 
Blev faktiskt jätteglad när en partichef som Jimmy ville gästa vår Kommun , och vad är oddsen för att det skulle hända 2 saker i Valdemarsvik mitt på dagen på samma ställe ??? Nada !!
 
Så det var bara ett olyckligt sammanträffande....hade tänkt gå och lyssna på honom själv , o hade inte en tanke på kollisionen :(
 
Fantastiskt roligt med Bloggarna nu när också Bertil är med !! Hans senaste http://www.nt.se/bloggar/bertil-eklund-nb/var-framtid-skolan/?blog=10068779&entry=10104279 gav ju ett leende igen ;-)
 
Snälla Bertil ...skjut inte brevbäraren nu .....MEN ...tror du får en lönespecifikation varje månad ? Det sitter en stämpel från Valdemarsviks Kommun på den ?? Och detta beror på att du sitter högst upp och styr och du är Kommunalråd !! Din polare Jögga ....han sitter också med och styr och är är Vice Ordförande i Barn och Utbildningsutskottet .
Så när du skriver :"Valmöjligheter är alltid bra, finns det behov av dagbarnvårdare och nattdagis ska kommunen självklart se på möjligheten att lösa detta."
 
Detta är ju inte så där jättesmart att skriva då ni precis tagit beslut på ...antagligen har Jögga också varit med och hittat på det ....men att ni ska ta bort dagbarnvårdarna ...och det finns inga valmöjligheter. Ledsen ...men så är det ! Att det finns i Gusum....en styck kvar , beror nog mer på platsbrist .
Du har också haft 4 år på dej att ta bort köerna ....något som ni propagerade som jätteviktigt innan förra valet ...men jag tror faktiskt inte du har gjort ett dugg för det ???
 
Nu cup Biabed !! Kom ner och titta ! Bra social träning om du har hund och tar med den ! Jätteskoj att kolla på , hundarna är otroligt duktiga !! Så kom o titta och fika !!
Barbro Ängman tar och står över idag ...lydnad är kanske inte hennes stjärnämne ....och risken är att hon föredrar skogen bredvid om jag släpper henne ;-)  Hon sparar sej till SM i Värnamo i Oktober istället !!
 
Kram och ha en trevlig lördag !!
 

Kommentera inlägget här :