Tack för allt !

God morgon
 
En härlig helg är till ända och nu är det  bokslutsbestyr för hela slanten som gäller .
4 veckor till nästa ledighet och då är det nationaldagen och Kör XL sjunger i Ringarum.
 
Det har varit sååååå roligt i helgen. Så mycket prat med glada peppande människor och så mycket glädje.
 
Torsdag och fredag och det var jobb och inventering , men så skulle också tältet sättas upp i Syntorp och lite annat fix.
Lördagen och vi i Just 4 Fun delade scen med Diamater & Skrot ( Anders Hagander, Erika Hagander och Klas Andersson ) och det var perfekt blandning med vår dansanta musik och deras underfundiga texter med medryckande sång.
Vi fick också smakprov på Lassemajateatern i Söderköping , och då var det Gunilla och Issan Åhlander , samt en kille som hette Martin som visade upp en scen ur den.
Modevisning ....och det var höjdpunkten !
Vi hade till och med vädret på vår sida då de hade lovat regn och molnigt men solen sken hela tiden :)  
 
Det var precis knökafullt med bilar , och uppskattningsvis så var det kanske en 2000 personer har jag hört .
 
I affären var det också  överfullt och de hade extrapersonal , men hade de vetat om det här så hade de haft ännu mer sa dom . Riktigt roligt och man är ju alltid lite nervös innan man vet hur det slår , men efteråt så var det en väldigt skön, varm magkänsla som kom.
 
En stor varm kram till alla som kom och alla som sa vänliga saker ...all pepping , alla leenden !
Man lever länge på det !! Och vi lyckades också få oss ett par nya spelningar i höst , och bara det var ju roligt !!
 
På söndagen var jag nere på Bomässan , och det var supertrevligt där med . Jag var så tidigt så det hade inte kommit så mycket folk då , men jag kan tänka mej att det var mer sedan då Willie från Bygglov var där , han är ju så härlig . På lördagen hade det varit 700 betalande hade jag hört , och många var dom som visste om att vi hade haft mycket folk på lördagen och ville prata . Det hade varit lite av en snackis där nere :)
 
Men det där med betalning på bomässan är kanske inte riktigt rätt. Det är ju trots allt företagen som vill erbjuda privatpersoner sina tjänster , och då ska kanske inte de få betala för att bli erbjudna det ?? Något att tänka på till nästa gång att lägga på utställarna istället .
 
Vill man utveckla det ännu mer , så kanske ett litet mingel direkt efter mässan på lördagen vore på sin plats , där man kan knyta kontakter och samarbeta mer. Det kan man ju göra på själva mässan också så klart , men alla går inte ifrån sin monter och kan prata ostört med andra.
 
Vi ska iaf sammanfatta vår dag och se vart vi ska förbättra oss till nästa gång , hur vi utvecklar det nu så det blir bättre till nästa gång . Saker kan alltid bli bättre !! :)
 
På Gusumssidan på FB ställde Stefan en fråga om hur folk tycker att vattenspegeln ska se ut i Gusum.
De ska nämligen ta beslut om det i KS idag.
 
Stefan påstår att det är det är ÖPn för vattenspegeln och att det är slutgiltigt . De från majoriteten säger att det INTE är slutgiltigt alls utan kan ändras hur som sedan .
De högst bestämmande läser detta och går iaf inte in och skriver hur det är och beslutet ska tas idag .
 
Har vi fel , så säg det då ...har vi rätt i att det är fast sedan så är det väl hur viktigt som helst att Gusumborna får säga sitt INNAN beslut tas. Eller är det så att de inte bara kör över oppositionen utan inte vill ha in åsikter från de som ska leva med deras beslut sedan ?
 
Något säger mej att det är något lurt med det här . Större vattenspegel vill säkert alla ha , men här är den ritad fram till ladan vilket skulle göra både ladan och marken framför obrukbar ifall man vill ha en gräsplätt eller cykelväg framför.
Kan det vara så att det är besparingar. De måste gräva bort men det är dyrt att fylla igen?
Jag vet inte , men skulle gärna vilja ha lite svar .
 
Valdemarsviksrätten också utsedd och det blev en lasange och Lasse B skriver i fb
 
"Årets Valdemarsviksrätt Nils Liedholm Cuccaro Monferatto och Italien allt hänger ihop!"
 
Men hallå ...fotboll och Italien igen....var det inte just i denna Valdemarsviksrätt som vi skulle promota just Valdemarsvik och det lokala ...hur hamnade fotbollen här också ?
Den är säkert jättegod älskar både pasta och lasagn  men ensidigheten är ibland väldigt tråkig ! Kanske ska byta lite folk i juryn?
 
Min händige man kanske skulle ställa upp i den tävlingen .
Han fick uppdraget att dekorera tårtan med mycket banan .....och det gjorde han ju !!! ;-)
 

Känner att det var bra att jag inte sa ananas !! :)
Undrar om det är Fairtradebananer ?? ;-)
 
 
 
 
Men nu kör vi på en stund ....in i lagret !!
 
Kram
 
 
 

Kommentera inlägget här :