Det luktar höst

Godmorgon
 
Så kom vardagen igen till oss. Dax att dra igång hösten . Vi har jobbat hela sommaren , men  de senaste två veckorna har vi haft det något litet lugnare då vår leverantör i Belgien har haft stängt . För mej slumpade det sej så att Anton kunde ta 5 dagar på Trolltyg , så för mej blev det halvledigt i några dagar och helt ledigt i helgen. Så himla skönt att få rå om sin tid ibland !
 
Allt från att få en svägerska med barn på besök till att åka till Motorsportsdagen på Toverum .
Det blev föresten riktigt lyckat och jag tror det var 80-90 personer som testade på folkrace . Hur mycket pengar det inbringade till Barncancerfonden vet jag dock inte . Allt var inte sammanräknat när Stefan kom hem .
Mest spännande tyckte jag det var att få se Brandkåren jobba med att ta bort en skadad person ur en bil. De arbetade så metodiskt med att klippa sönder takstoparna och lyfta bort den "skadade" tjejen . Deras plåtsax knipsade av stolparna som om det vore papper . Man får sej en liten tankeställare om hur det är att vara brandman ...vad de kan få se när de kommer till en olycksplats
 

Tror inte NT var på plats , vilket var synd då det var mycket folk och ett nytt event .
 
På kvällen blev det karaoke och vin på altanen med en hel bunt med tjejer . Så skoj !! Först så var alla lite småblyga ....men snart kom alla igång och det blev sång och musik till morgontimmarna . Vilken tur man inte bor i en stad . Här kan man ställa två skapliga högtalare på altanen och spela för fullt utan att någon bryr sej .
 

Men nu ska jag sätta igång för det är en hektiskt vecka . På fredag åker jag och Lina till Stockholm på mässa för att kolla in hösten och delvis vårens mode . Torsdag kväll blir det Rix FM i Norrköping på Augustifesten och där emellan blir det dubbeljobb på Gripband och Trolltyg där höstkläderna nu börjar ramla in !
Nu är det också bara ett par veckor kvar till Medeltidahelgen  i Söderköping . Den absolut roligaste helgen på hela året . Och vi planerar för fullt för att vi ska få mycket besökare i butiken
 
Även på Gripband är det alltid full planering för att inte stagnera . Just nu har vi beställt en ny maskin för en kvarts miljon för att underlätta och automatisera lite i maskinparken. Förhopningsvis så spar det tid i produktionen så att förpackningsarbetet går lite fortare . Det behövs , för småförpackningar tar mer och mer tid för varje år då  det ökar så mycket .
 
Så vi säger väl full fart på hösten nu va ? Det är mycket spännande på gång och nu har vi vilat upp oss tillräckligt !
 
Kram och ha en bra dag !!

Kommentera inlägget här :