Nyårslöfte Nr 1 .....Check !!

God morgon
 
Känner ni hur energin kommer mer och mer för varje dag nu när solen kommer tillbaka ?
Inspirationen kommer tillbaka och livslusten ökar för varje dag.
 
Nu börjar allt hända på en och samma gång . Planerna i huset börjar verkställas och vår hall som stått orörd i ett par år nu börjar ta form. Ska bli underbart att få en helt ny ingång med större plats och som är mycket mer funktionell !! Bilder kommer när den är färdig .
 
Förra året var mitt återhämtningsår ....väldigt välbehövligt och det nyårslöftet höll jag hela vägen ut. Ta det lugnt, tänka och känna efter vart jag vill , vart jag ska och på vilket sätt . Detta års tema för mina nyårslöften är " Ego" .
Och jag har 6 punkter som jag vill genomföra eller lyckas med . Och nu är jag snart i land med nr 1 . -10 kg på vågen.  Har aldrig lyckats förut , men nu tog jag till en viktminskningsmetod som faktiskt i mitt fall fungerade nämligen 5:2 . Innebär kortfattat att man äter mindre än 500 kalorier 2 dagar i veckan och man äter som vanligt de resterande 5 . Och helt plötsligt så kan jag ta upp stora mängder kläder som jag hade för 15 år sedan . Mina favvokläder från förr höll på att kastas i soporna förra året ....men tack och lov så ångrade jag mej och mycket av det är högst aktuellt idag .
 
Hoppas jag kan presentera nyårslöfte nr 2 inom de närmaste veckorna ;-)
 
Imorgon den 1e Mars är du varmt välkommen på Vip-kväll på Trolltyg i Söderköping . Det brukar vara en jättetrevlig kväll med lite mingel och mycket kläder. 20 % i hela butiken .
 

Alla är hjärtligt välkomna ...även om du bara är nyfiken på butiken.
 
Bland våra märken hittar du Monrow, Sisters Point , Blend She , Soya Concept och Trofe´ . Vi har storlekar från XS  till XXL så det finns något för alla  .
 
I slutet av Mars kommer jag förhoppningsvis kunna presentera ett nytt stort märke som jag jagat sedan vi började. Ett märke som är lite ut över det vanliga och som jag tror på stenhårt  i sommar.
 
**********************************************************************************************************************
 
150.000 tusen av 2 statliga miljoner har används till integration och det är ju inte bra säger Monika Hallberg på Valdemarsviks kommun. Informationen har inte gått fram tror hon . Men det tror jag med tanke på att det varit i tidningen tidigare och informerats till föreningar . Grejen är kanske att de helt enkelt inte vill ....och vad gör ni då ?
 
*************************************************************************************************************************
 
NT stänger ner bloggarna på NT . Och visste jag inte bättre så skulle jag jämföra NT med hur Valdemarsviks Kommun styrs . Först stängde de ner kommentarerna på bloggarna . Tekniskt fel fick de som frågade till svar.
Till bloggarna sa de att det berodde på nättrollen men först i efterhand . Nu hör ju till saken att de hade filter och granskade varje blogginlägg så nättroll kan knappast varit ett problem.
Efter det så försvann givetvis läsarna . En blogg är en kommunikation mellan bloggaren och läsaren och utan kommentarer så är det inte någon blogg. Dessutom är det ju extremt farligt att en politiker utan att bli emot sagd kan hitta på vad som helst i bloggen. Fegt tycker jag !!
 
Nu ....ett år efter minst så ska de istället försöka tvinga bloggarna att skriva mer och då en blogg minst varannan vecka . Nu finns det flera som skriver alldeles för sällan . Bertil Eklund skrev till förra valet 2014 och så skrev han en nu . Samma med Erland ....
Men en rimlig dos av bloggar om året kan man väl kräva ? Säg minst 4 om året .
 
Lägg till att det vi har är fritidspolitiker som blir uppdaterade på kommunpolitiken inte ens en gång i månaden och däremellan så händer det faktiskt inte så mycket .
Följden blir då att det blir en massa blaha , blaha bloggar om allt och ingenting ...och jag är iaf inte intresserad av det . Det kommer inte hjälpa ett dugg med dessa nya  bestämmelser .
 
För vårt bästa i kommunen så borde det bli ett facebookgrupp där våra kommunpolitiker kan lägga upp sina privatbloggar . En öppen grupp . Politikerna själva får granska sina egna kommentarer och se till att det sköts snyggt . Vi vill verkligen veta hur våra politiker tänker inför valet och vad man får om man röstar på dom.
Men jag skulle vilja redan nu ge tips till de som bloggar. Kan ni inte sluta informera och skriva mer personligt om era egna åsikter . Det kan väl ändå inte vara så att ni är överens i allt ....isf finns det ingen anledning att byta majoritet .
 
Stefans privata blogg hittar ni på stefankemle.blogg.se
Vet ni om några fler privata bloggar utav kommunens politiker får ni mer än gärna tipsa mej här :)
 
Nu kör vi igång dagen på riktigt !! Först några timmar Gripband och sedan kör vi Trolltyg där nya kläder kommer in idag ! Tänk er att ha julafton var och varannan dag ....är ni inte avundsjuka ? ;-)
 
Kram och ha en härlig dag !!
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :