Ny vecka - nya tag !!!

Så är midsommarhelgen över . En otroligt lugn och stilla helg bara till för att ge en mer energi så att man kan jobba för fullt igen.
Igår var det verkligen en slappardag , med horosontellt läge i solen som gällde :) Frampå dagen masade vi oss in i bilen och körde ner till Melkes och käka middag. Gott !!!!

Nu är också Bror-Tommy med på banan och talar om vad de vill göra. Ingen av dom är så jätteinsatta i problemen eller vilka åtgärder man ska ta till, men det är en god början och han lovar mer dessutom :) Bra Be-Te ser verkligen fram emot mer konkreta åtgärder. Men som sagt , vi har besparingsplan på 25 mille framöver , så att skolan ska få mer pengar är föga troligt , och dessutom är redan lärartätheten ovanligt hög så det handlar nog om andra saker om skolan ska fungera. Kanske mer kontroller och uppföljningar, kanske mer styrning och en striktare skolan utan en massa andra saker en just skolämena . Vad vet jag. Finns säkert 1000 saker till som inte heller kostar så mycket pengar.

Vad ska vi debattera nästa gång om vi sätter ihop en ny debatt ??? Fritt fram för att tycka !!! Intressanta ämnen ( som även är skoj att lyssna på ) för det är ju faktiskt radion som håller i det hela. Så politiker och politiskt intresserade, vad har ni för hjärtefrågor, vad undrar ni över ???  Skullle vara intressant att veta.

Nu ska jag skjutsa in sonen till stan till sitt jobb på Scandic, och sedan är det en ganska hård vecka innan det hela börjar lugna ner sej till semestern.

Men det är så det ska vara . Fullt ös hela tiden , så man känner att man lever !!!! :)

Om någon har tänkt sej att komma upp denna vecka , så ta gärna med fikabröd !!! Bantningen är över !!!!

Kramar

Kommentarer :

#1: Thomas Ekh

Ämnet borde vara vad partierna vill göra för att utveckla kommunen men framförallt vad ska ge i detalj göra för att kunna åstadkomma det de vill.

Få har visioner men inga partier har en handlingsplan. Men detta kommer de förmodlingen aldrig att gå med på ;-)

skriven
#2: Cizzie

Den första politiker som har en konkret handlingsplan på något av de stora ämnena kommer jag att applodera, men det tror inte ja heller kommer att hända , varken Sturken, Liona eller Be-Te sticker ju inte ut så där jättemycket. Någon annan som vågar ?????

skriven
#3: Thomas Ekh

Sturken och BéTé är samma person ;-)

Men även om han var två personer så säger han inte ens tillräckligt för en vad och hur de ska göra något...

skriven
#4: Cizzie

ja men jag menade ju Lasse så klart, skulle bara kolla om ni var med ;)

Nävars det går lite för fort ibland ;)



skriven

Kommentera inlägget här :