Kör XL is back !!!

Det blev en glad start på helgen , när det igår blev klart med en ny körledare för "Kör XL" och vi nu startar upp igen den 13 Oktober. Gunilla Åhlander från Söderköping heter den nya körledaren och verkar vara precis i vår smak. Driver ytterligare 2 körer och har även jobbat med sång och teater nere på Bäckadal, när musikprogrammet fanns.

Vi drar alltså igång Torsdagar 13 Oktober , i Sion i Ringarum , kl 18,30 -20-30 och som vanligt har vi två kreterier. Antingen tycker man om att sjunga ......eller så tycker man om att fika. Detta är en nybörjarkör , så det finns absolut ingen som inte passar in !!! Välkomna !!

Grattis Lena Ekh till utnämningen som miljöminister !! Hon kommer att klara uppdraget utmärkt, en mycket skärpt tjej, och vi har alla följt henne när hon med bestämda steg har jobbat sej upp.

Mitt första möte med Lena var när vi hade kaos på dagis för 20 år sedan. Gigantiska barngrupper , frustrerade föräldrar och överbelastade personal. Vi klagade , vi försökte få hjälp på alla sätt , men ingen lyssnade. Vi fick knappt svar på det vi skrev och missnöjet var enormt.

Det var dock två  som brydde sej, Lasse B var på dagiset i 2 dagar för att kolla läget , åt och var med barnen. Och sedan var det Lena , som också tog sej tid, och med mycket små medel hjälpte oss, så åtminstonde kände oss nöjda.

BeTe  är rädd för att hon inte är så snäll mot vargarna, men jag hoppas att hon i sina förhandlingar med EU , ser Sverige och vargfrågan som den är , och tar hänsyn till att Sverige ser ut som det gör " vargen är utrotningshotad i Sverige" är en sanning med modifikation, vargen VAR utrotad i 100 år innan man fick för sej att återplantera den, till sanslösa kostnader.

Att det ska ske smärtfritt , förstår väl alla och envar att det inte går, tider förändras och därmed får man förändra vargpolitiken också så att det passar in för alla och envar.
Tror att Lena klarar det ypperligt !!!

Tog en liten mellanvägning , några dagar in i 0,5 kilos klubben, och det visade sej att jag rasat ytterligare 5 kg. Fantastikst !!!! Skämt och sido åker vågf**n ut idag och det blir en nyinvestering . Men jag tror nog att jag får ge den en värdig begravning , trots allt har den hängt med i 30 talet år , och vi har delat många glada men på senare tid , jobbiga saker ihop, för att inte tala om alla hemlisar !!! ;)
Nej begravning får det bli !!! ;)

Ha nu en underbar helg , det kan vara den sista varma helgen så njut för fulla muggar, gå ut i skogen, sitt på altanen, påta i landen , så ses vi igen nästa vecka om ni vill !!:)

Kramar

Kommentarer :

#1: Kan inte skriva mitt namn då skulle min fru Kemle veta vilka som använder min våg

Med tanke på alla bantare, vet själv att det ibland kan vara svårt med ett halvt kilo i veckan.

Men nu finns en lösning för er alla, om ni låter mej sköta vägningen så kan ni äta som vanligt, inte motionera mer än vanligt MEN ÄDÅ GÅ NER I VIKT.

Det kostar 50:- per vägning men lovar att vågen visar mindre varje vecka, skickar även med en dokumentation som man kan visa för sina kompisar, fru Kemle är redan kund;)Har själv gått ned ca 5kg på en vecka, så investera nu i, gåneriviktutanattprutapålivskvaliteten, kodord väga lätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skriven
#2: Fru Kemle

Hahahahahahahahahahahaha !!!! ;)

skriven
#3: Erland

Min bantningsfavorit är "Vodka light!"

(Vodka i plastflaska)

skriven
#4: Cizzie

Hahaha, ja den kan ju inte vara så tung som de vanliga ;)

skriven

Kommentera inlägget här :