Barbro Ängman

Och så kom äntligen Barbro Ängman ................

Det är som att få småbarn igen , fast nästan ännu värre. Men det var en trygg liten tjej vi fick hem .
De första minutrarna var hon blyg men sedan var det upptäcksfärd som gällde.

De andra hundarna tyckte det var ett riktigt äckel som kom hem, men innom något dygn hade de också vant sej lite, alla utom ......................just det Maja Ohlsson.

Och givetvis så är det hon som är mest rädd för den lilla valpen , och Barbro  tycker givetvis också om att jaga henne mest , för hon får verkligen panik när valpen sätter fart emot henne.

Nu försöker vi lära henne alla rutiner, men det där med bloggandet förstår hon inte så mycket av fast jag försökte göra en lätt presentation av alla i NT


Men nej , det gick inte hem, men det tar nog ett tag att intressera sej för sådant som politik, det kommer kanske inte först av allt ;)

Men att man måste diska gick lite bättre att förstå , det hör till det grundläggande ;)



Igår var jag också på ett föredrag om hundar också , riktigt intressant, och man fick lite nya tankeställare om hur det fungerar.
Hundar har anpassats i ca 70.000 år för att vi ska förstå varandra människa - hund , och de följsammaste hundarna har avlats vidare.

Hundar är t.ex det ända djur som förstår när man pekar, dvs förlängningen av ett finger, att de ska titta i riktningen av ett finger. En varg som blivit uppfostrad på samma sätt , förstår inte det , inte ens chimpanserna som består till 90 % av samma gener som oss , förstår det . Intressant !!! :)

Ett möte om manikänguppvisningen den 28e April var det också. En stor apparat som kräver sin man , och det första av kanske fler större evenemang. Spännande det med, och roligt att få vara en del av det, på¨så sätt har ju jag inget med Radio Wix att göra , mer än att jag stöttar deras arbete.

Har ju en liten dröm om att få ta ett morgonprogram så småningom , men det ska i så fall vara som jag vill ;) Men jag måste bli mer varm i kläderna först och vill kunna sköta allt själv , och det vet jag inte ens om jag skulle få . Vi får se.

BeTe i ett ganska osmakligt och illa tajamat inlägg om kungahuset. http://nt.se/bloggar/bloggentry.aspx?blogg=5498630&entry=7509599 
Säga vad man vill , men ofarliga är dom . Och som någon sa , att de får jobba sedan barnsben för att marknadsföra Sverige och det har dom gjort bra också . Ett varumärke så gott som något och ingen politisk makt har de heller , så varför så argsint ???
Låter som han enbart är avundsjuk och det har man väl iof rätt att vara.

Sedan kostar de ju en del , och det finns tusen saker till som kostar en förmögenhet, t.ex att plantera in varg, och det finns det ju absolut ingen nytta med, så kungahuset är som sagt ganska ofarligt .


Nu ett försök till att arbeta

Kram

Kommentera inlägget här :