Trick or treat

Halva höstlovet för ungarna har gått, och det råder full aktivitet i Kommunen.
 
Lite barn på dagis säger att många föräldrar tar ledigt och är med ungarna under lovet. Ett välkommen brake mitt i den långa hösten, faktiskt tycker jag det är jättevettigt att ha ett lov just här.
Nu orkar man några veckor till och kan se fram emot jul.
 
Jul föresten .....det är ju inte så långt kvar, och ska ni skriva upp några datum så är Pingstkyrkans sångstund med adventssånger den 25 Noveber och Byalagets adventständning den 1 December kl 15.00 .
Tror jag fått ihop några som kan sjunga lite vackert också vid adventständningen så vi får lite levande musik också, men är det någon som läser här som känner att han/hon vill sjunga en sång också, så blir jag glad ???
 
En riktigt bra snack hade jag med Micke J på gatukontoret också. En kille som (faktiskt) tänker på hela kommunen. Vi är ju inte så vana vid det så vi blir ju mer än glada. Vi kommer också få lite ljus-fint här, kanske inte i år , men till nästa år. Vi får se hur pengarna räcker , men som han trodde, så skulle det bli fina lampor i träden i centrum.
Även Ringarum skulle få, men där är det inte så jättelätt att fixa till det. Men lite går att göra och allt är till det bättre.
Men bara det att det tänks och planeras och att man försöker , är fantastiskt kul . Våra land blev ju otroligt fina  när de fixades till efter 20 år :)
 
Bete tycker om när han är i hetluften....och det tror jag med. Spelar ingen roll för vad tydligen. Och så finns det ju också folk som är ;-)http://nt.se/bloggar/bloggare.aspx?blogg=5498630
 
Under tiden så gör andra Miljöpartister en kommunal politiskt önskelista på saker de vill driva. Skoj, det är ni ganska ensamma om . De andra gjorde sina önskelistor lagom efter valet, och sedan blev det väl inte så mycket mer med det. När väl valet varit , så är det väl ingen som drivit sina frågor speciellt eller hur.
Ska bli skoj när vi kommer fram till nästa val och jämföra vad de åstadkommit. För både majoritet och opposition har ju suttit vid makten och chans att driva sina frågor , och NB har ju suttit hela tiden , och hur mycket har de gjort tycker ni ???
 
Jo då , tror nya MP kan bli rikgtigt bra. Har hört lite och det verkar sunt. Sedan är jag ingen MPare så allt tycker jag inte är så jätteintressant , men det är samtidigt bra att det är någon som tar han hand om dessa frågor.
Mjuka frågor säger Liona, och det kanske det är , men det är samtidigt dom som ger livskvalite och direkt påverkar inställningen till hur vi upplever saker och ting. http://nt.se/bloggar/bloggare.aspx?blogg=6206849
 
Halloweenfka idag då ??? Någon som vågar komma till Centrumcafet i Gusum kl 17.00 idag ???
Har inte en aning om vilka som kommer , men det vore attans skoj om just DU vågade komma ? ;-)
 
Kram och ha en riktigt bra dag
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :