Demokratin satt ur spel

Det finns en anledning till att man måste ha ett Kommunstyrelsemöte innan ett KF. Oppositionen måste få ta till sej och söka efter fakta mellan dessa KF.
Genom att sätta 2 Kommunfullmäktige  dagen efter varandra  , med ett KS på morgonen efter det första , har man helt satt demokratin ur spel.  Detta är riktigt otäckt !!! http://radiowix.se/
På FB igår kom genast (från sossarnas närmaste krets) ett inlägg på hur dumma de var som stälde frågor . Att ALLA borde fatta vad det handlar om. Men hur ska man veta det när man inte svarar på frågorna , inte ens vad som händer i nästa vecka????
 
Hur mycket av det som svarades på igårkväll på KF , tror ni att de i oppositionen har hunnit kolla tills idag ??
Inte ett skit!!!
 
Är det en sådan kommun vi vill ha ? Där vi frångår alla normala sätt att bedriva kommunpolitik , där man inte gör allt för att hålla information från sina motståndare och köra sitt egna race? Jag finner detta högst motbjudande och vädigt skrämmande.
 
För redan nästa vecka så är det ny drift på Grännäs , när de sittande har röstat igenom sitt förslag.
Frågorna från oppositionen har fortfaranden inte fått sina svar. Ingen vet vad som är tänkt för Grännäs i nästa vecka, ingen vet vad som är tänkt för Grännäs i framtiden .
Tjänstemännen i kommunen har uppdrag att jobba för ett driftsbolag, men detta trots att det inte finns något politiskt beslut på det.
Ingen får veta hur många miljoner detta kommer att kosta Kommunen i framtiden.
 
De resterade pengarna till köpet av Grännäs , ligger i nästa års budget....MEN arbetet med nästa års budget har inte ens börjat, ingen budget har ens arbetats fram eller diskuterats . Är inte det skrämmande och väldigt märkligt.
Sossarna av alla partier som härjat om insynen i Kommunen i alla år , kör så det stänker om det , och gör allt för att mörka.
För mej är det INTE vad socialdemokraterna står för !!!!
 
Vi får inte veta någonting. Är det så vi vill att politik ska bedrivas i vår kommun !!
 
Jag vill inte det , och det diktatoriska styre , och de tre enväldiga herrarna i Pittsburg som leker med våra pengar som om det vore kaffekassan, vill jag ha bort. Respekt för demokrati och för "våra" pengar måste finnas.
Det är grundläggande för en kommun.
 
 

Kommentera inlägget här :