Framgång föder framgång

Godmorgon !!
 
Full fart i helgen som vanligt. I lördags hade SMK Valdemarsvik kurs i vårt företag för andra gången , och snart har väldigt mycket folk funktionärsutbildning i klubben , som gör att de kan åka runt till andra klubbar också och hjälpa till. Det är en riktigt duktig klubb , som är framåt med många saker, som ungdomssatningar , event, och är säkerligen en av de klubbar i kommunen , som har mest besökande och drar folk ute i från.
Undrar hur det går med Toverumstippen som skulle återställas , och där SMK kunde bygga ut sin verksamhet.......men det är klart ........de har väl inget folk i Nybyggarpartiet , som kan hjälpa till och trycka på.
Ej heller hjälp i nämderna , som gör att de kan får göra lite som de vill, och kringgå alla regler.
 
Skoj däremot att Holmbo satsar !!!! Hejja , hejja !!! Framgång föder framgång och fler inspirieras och gör lika dant. De är duktiga på Holmbo och har alltid hållt sej i framkant och det här kanske en säkerhet , de svänger ju rätt friskt i deras område , när det blir konjungtursvängningar. Hoppas det i alla fall
 
Söndag och vi tränade hela dagen. Alltid lika skoj , men sjukdom hos oss har ställt till det lite, de senaste veckorna. Det är också därför det blir en ovanligt kort blogg idag. Måste försöka komma ifatt på jobbet lite.
 
Önskar er därför  en bra vecka .......föresten ......såg ni Army of Lovers???? Den låten satte spår i kroppen , som det känns aldrig kommer att suddas ut....herregud vilken dålig låt, med typ EN textrad. Vet i tusan om jag inte blir tvungen att ta till terapi för att komma över den !!!!!! ;-)
 
 
Kram
 
 

Kommentera inlägget här :