Välkommen vår !!!

Godmorgon!!
 
Sista Februari ...äntligen !! Februari kommer att gå till historien som den värsta skitmånaden någonsin sedan vi köpte företaget . På alla plan både privat och arbetsmässigt !!
Nejdå ...lönsamheten är fortfarande bra , men med två skadade är det inte lätt ...speciellt inte när man har jobb för 3 personer !!
 
Värst är nog iaf att våra två älskade hundar ...vanligtvis underbart snälla och har inte visat någon ilska mot någon tidigare, plötsligt inte tål att se varandra . Varför detta har hänt har vi inte en aning om. De flyger ihop så fort de får chansen och inget hjälper . Givetvis kontaktat hundpsykologer, uppfödare och alla som kan ha en kunskap om detta....men än så länge ingen förändring. Linas hundar som också brukar vara här, är inte med i detta drama och båda går ihop med dom. Riktigt jobbigt !!
 
Men imorgon är det Mars ....första vårmånaden och allting kan bara bli bättre !!
Ny projekt är på gång , och en ny roll också framöver . Ser fram emot nya utmaningar !!!
 
Man behöver ju inte skriva så mycket om politiken nu , för det fixar de själva med sina uttalanden på sociala medier;-)
http://www.nt.se/bloggar/bloggentry.aspx?blogg=5383478&entry=9573216
 
Och svar på det får han ju också !!!
 
Vad jag inte kan förstå är däremot hur man kan vända om så mycket i tankesätt . Är verkligen makt så berusande ? Nu hade han 2 år att visa på vilken ledare han är ....... så sumpar han chansen så !
Det är rätt märkligt att någon som har varit den ständiga tvåan, och som halkar in på ett bananskal som etta , bär sej åt som han gör och säger som han gör . Det behövs verkligen inga oppositionspolitiker ;-)
 
 
Inga mer flyktingar i Kommunen !! Så bra ! Och satsa på att de ska få det bättre istället , låter ju suveränt .
 
Bror-Tommy står ju givetvis också bakom detta beslut och återigen så undrar man ju . När vi sa samma sak för två år sedan , så var vi rasister ....nu säger majoriteten det , är dom rasister nu ????
 
Ja det kan man ju verkligen undra !! ;-)
 
Igår var jag i stan och hjälpte till med det sista i Antons och Bellas nya lägenhet , och idag blir det en vårtur för min egen del . Och det är dags att plocka bort mysbyxor och raggsockar och införskaffa ljusa slitna jeans , och sneakers , korta kjolar och högklackat igen !!
 
Leve våren ......den leve !!!
 
Hurra , hurra , hurra hurra !!! ;-)
 
Nu avrundar vi skitmånaden med en bra låt ....drar upp tempot lite ....och sätter fart med oss själva och våren !!
http://www.youtube.com/watch?v=H_pRyMShJ0k
 
Kram och ha en fin helg !!
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :