Inspirationskväll 12 November

God morgon
 
På jobbet och med en jätteorder som ska betas av och levereras så fort som möjligt. Kul , men en väldigt arbetskrävande order så det gäller att kämpa på och många timmar blir det.
 
Igår var det Hilma-Tisdag och jag fick jollra runt med henne hela kvällen. En liten tjej som inte alls tycker om att sova , men är så god och glad hela kvällen så det tycker ju jag bara är roligt

Ljuvlig är hon <3
 
När hon väl somnade till i 10 minuter så skulle nästa bebis ha sin tid . Tindra ....en ca 40 kilos Riesenschnauzer som är mormors favorit. Grejen med henne är att hon är så fruktansvärt klumpig, inte alls förstår att hon är stor och dessutom just nu är nyopererad och inte förstår att hon har en gigantiskt stor plasttratt på sej .
Så i samma sekund jag satta mej i soffan så var det hennes tid och hon hoppade upp i knät och tryckte plasttatten över ansiktet med 40 kilo tryck på . Där satt jag och såg ut som en tillplattad boxare bakom en plastskärm och kunde knappt komma dän ;-) Gosigt var ordet !!!
 
 
Inspirationskväll är satt till 12 November . Varför ? Varför ta den veckan som Elmia Subcontractor är (underleverantörsmässan ) då vill vi väl att våra företagare är på mässan och minglar , ställer ut , eller letar samarbetspartner ?? Där borde dessutom även kommunen vara!
Hade jättegärna velat gå på inspirationskvällen då Jörgen Oom , en av Sveriges bästa föredragshållare är.
 
Han är precis rätt i jantelagens Varldemarsvik !!
 
Han pratar om att våga vara bäst och våga sticka ut ...och är det något man inte får i Valdemarsvik så är det just det ! Sedan är det ju inte någon som erkänner det så klart utan ALLA är FÖR framgång....men är det så egentligen ? Nej så är det inte tyvärr....man måste tillhöra "skaran" för att få klapp på ryggen.
Ett företag kan uppmärksammas i början .....men med framgångarna blir det tyst igen ....först när man är jättestor och inte kan förnekas längre så får man höras igen.
 
Grejen är att det är just den tuffa vägen emellan nystart och säker etablering som är tuff ...där man behöver hjälp och ett påhejande och kanske råd också eller bollplank . Men där har man ingen att vända sej till tyvärr :(
 
Intressant att kolla på kryssningarna i valet för vår kommun.
 
Anna Nilsson klart mest i Moderaterna , men Stefan blev folkvald ( över 50 röster ) och har därmed kryssat sej förbi Hasse Gava .
 
Erland är helt överlägsen i Socialdemokraterna ....Helen två och Lasse först på 3e plats .
Vem får vi som leder ?
 
Tord Andersson , Bertil Eklund och Fredrik Törnborg i NB har väldigt mycket personröster ...speciellt när man ser att de bara fått 3 mandat. En liten personvalsstrid dem emellan ser det ut som ?
Torda ( som också står som nr 1 på deras lista ) tog hem vinsten ...hur gör dom där .
 
Den stora vinnaren är iaf Jenny Ek som kryssade sej förbi alla på listan och även både sin mor och Anders Carlsson. Och hon ska också ha all eloge , för hon har verkligen varit duktig under valrörelsen. Den starkast lysande stjärnan ibland politikerna !! Jag är imponerad !! :)
 
Roligt tycker jag iaf det är att sossarna spridit ut att Stefan är en belastning för Moderaterna under hela valrörelsen. Moderaterna tog ett mandat , ökade i Gusum ....minskade i Ringarum ( det var väl Hasses röster) och Nybyggarna minskade 3 mandat . Nej jag tror inte han var en belastning , tvärtom och det känns både roligt och skönt !!
 
Nu tar vi och jobbar lite
 
Kram
 
 

Kommentera inlägget här :