#bignonoåhléns

En söt liten mörkhyad pojke med luciakrona .
 
Vips så fyllde nätet med hat ....sedan tog det några dagar så fylldes nätet med kärlek och hat mot dom som hatade först .  Lite bättre .....men ............
 
Va fasiken är det med folk ....ser ni inte ???
 
Åhlens visste exakt vilka knappar de tryckte på när de lade ut den där bilden !! Hur i helvete kan man utnyttja en liten pojke på detta sätt ??
Jag försvarar inte på något sätt rasisterna som skrev om pojken ....må ni dö en stilla död ...det finns å andra sidan lika många på andra sidan som är lika fanatiska åt andra hållet och i inlägg efter inlägg lägger ut hur fantastiskt allt är i Sverige . Jag tycker ni är lika jobbiga allihop men tack och lov är ni inte så många som ser allt i nattsvart eller rosenrött utan ser det som det är , tack o lov. Men syftet var att trigga igång dessa grupper som tyvärr har tagit över sociala medier med sina inlägg och vips har vi fått en superannons på någon annans lidandes bekostnad . Avskyvärt !!
 
Hade det varit en mörkhyad tjej på denna bild så hade nog ingen reagerat....men bilden var verkligen gjord för att trigga igång dessa grupper och få ett riktigt uppmärksammad annons . Julen är den mest traditionsbundna högtiden i Sverige . När Arne Weise togs bort så blev det ramaskri ....ta bort Piff och Puff och SVT skulle bli mailbombad!!
 
Att sudda ut gränserna på Lucia är samma sak , det förstår ju ett barn . Jultomten är fortfarande en gubbe med skägg eller hur ?
 
Så fy på sej Åhlens !! Från mej blir det köpstopp på Åhlens från lucia till lucia och ett stort #bignonoåhléns
 
Man utnyttjar inte barn på något sätt någon gång under några omständigheter  !!
 
***************************************************************************************************************
 
Jögga Malmström fick inte med sej de andra i Nybyggarpartiet i att försöka reda upp i Vammarskolan så de övriga partierna fick ingen hjälp därifrån . Och deras väldigt fumliga debattartikel i tidningen var bara tomma ord och de vågade inte göra mer än så . Fegt som tusan !!
Att Bertil Eklund inte vill göra något alls förstår jag .....men det finns ytterligare personer i NB som jag verkligen skulle vilja veta hur de tänker .
 
Intressant är också att Jögga säger EXAKT som jag säger om NB ....de åker bara med Sossarna och gör inte någonting . Han säger också EXAKT det jag säger om KSBUU .....att det utskottet inte fyller någon funktion , och det gör det inte heller . När Helen basade över det så hade de fortfarande beslut , men när Göran Segergren tog över så togs alla beslut bort . Är inte förvånad , Göran har inte den kompetensen .
Och fast den största krisen i skolans värld härjar i Kommunen, så ställde han in månadens möte i brist på ärenden ....snacka om konstig !!
 
*************************************************************************************************************************
 
Visionen säger att vi ska bli en riktig hälsokommun ....men verkligheten säger att vi är sämst i Östergötland så nu anställer vi en hälsocoach ihop med länsstyrelsen . Och jag bara undrar vad den ska göra . Samla ihop fakta om oss ....och sedan ge råd ??
Tycker att ni kan ge uppdraget till Kommunens Personalchef som redan börjat att bestämma hur vi ska leva och vara . Inga mer vinlotterier i kommunen vad nu personalchefen har med det att göra .
Vad blir det nästa gång ? Lagstadgade promenader och böter vid rökning ?
Tanken förstår jag men vissa saker ska inte kommunen lägga sej i
Man undrar ju också hur många anställda de ska ha ......en som ska tala om hur de ska bli en bra arbetsgivare ( istället för att anställa chefer som vet hur man gör ) En som ska tala om hur vi ska leva ( istället för att ha chefer som inspirerar och uppmuntrar friskvård och se till de kommunala arbetsplatserna att de är som de ska ...eller en kommun som marknadsför våra vandringsleder och andra kommunala friskvårdsställen) En anställd som ska se över krisen i Vammarskolan ( istället för att låta dessa chefer , politiker och skolordföranden ta det ansvar och reda upp den härva de ställt till)
 
Återigen ....det är ledarskapet i Kommunen som är fel ....någon som talar om vilket ansvar de under har och vad man kan kräva av dom .
 
**************************************************************************************************************************
Dagens roliga nyhet är att Gripband AB återigen har fått trippel A . En kreditvärdighetsmätning som tar hänsyn till jättemånga nyckeltal + min egen privatekonomi . Skoj och jag blir lika stolt varje gång för det är den enda klapp på axeln jag får på hela året .
 
I år var det bara 2,8 % som nådde upp till den nivån ( vanligtvis mellan 3-4 % ) av landets 414.000 aktiebolag .
En extra klapp på axeln var att Gripband AB är en av enbart ca drygt 1100 företag som fått det 10 gånger . Det är superbetyg med andra ord .
Så jag är stolt och lycklig och idag får VDn ett wienerbröd !!
 
Nu till dagens jobb och kanske om lusten infinner sej en sväng till stan
 
Kram
 
 

Kommentera inlägget här :