Håll tummarna !

God morgon !!
 
Då kör vi igång igen då !! Nu längtar jag verkligen till jul och få en lugn stund . Julhelgen är bra mycket lugnare för oss än vad semesterperioden är så det är verkligen semestervecka för oss . Nu ligger julen lite dumt till i år , men jag tippar på att det inte är så många som ringer iaf .
 
Sedan i januari så bommar vi igen Trolltyg . Det är oförsvarbart att ha det öppet då när man har hyrd personal största delen. Det blir också ett litet andningshål för Lina och mej som kör dubbelt hela tiden.
 
Idag är det en liten spännande dag när det gäller fortsättningen på Vammarskolans lösning. Det är KS och säkerliggen så kommer det upp där . Nu ska vi se om vi kan lita på Nybyggarna , hoppas det så kanske vi får en lösning fortare än vi tror . Vore ju underbart om 2017 kunde bli en nystart för Vammarskolan.
 
Rektor Fågelkvist har sagt upp sej , och det var ju det ända allternativet. Vi har en skolchef som borde förstå det också , då han är omöjlig på sin plats . Sedan har vi Segergren och Malmström i KSBUU som är lika insatta i detta som de andra . Erland ....ja han har även han sagt osmakliga saker , men i det här läget är det inte så mycket att göra någon åt .
Kommunchefen kan man ju undra hur hon tänker när hon tycker det är beklagligt att Rektorn slutat och fortsätter propsa på att förändringsarbetete ska fortsätta . Det kanske är dags att sluta med detta nu då hon borde se hur föräldrar och lärare är TOTALT eniga .
 
Jag hoppas det blir ordentligt med diskussioner idag på KS så vi får ett slut på det här så fort som möjligt !!
 
Igår var den enda lediga dagen denna vecka och givetvis så blev det en stund med Hilma , mitt lilla charmtroll . Det blev en sväng till gammelmormor och gammelmorfar , handling och pyssel hemma . Det finns inte en chans att tänka politik eller jobb dessa stunder ....utan bara vara i nuet . Helt underbart <3
 
Önskar er en härlig vecka och håll alla tummar för KS idag , vi lär få veta vad som händer tids nog.
 
Kram

Kommentera inlägget här :