Nybyggarna har vaknat !! ;-)

God morgon
 
Nu har det varti hektiskt ett tag. Mässa i Norge ...Trolltyg har öppnat igen och Gripband har överfullt med jobb . Skoj som tusan men svårt att hänga med . Tänk om man kunde öka timmarna på dygnet med ett par timmar så skulle det gå mycket bättre.
 
Som tur är så har inte politiken vaknat till än så det är inte så mycket där att hålla koll på ....jo föresten ....Nygbyggarna har ju vaknat till ...som alltid när det är val . För däremellan sover de en djup sömn i sossarnas vagga . Den här gången är de patetiska !
 
http://nt.se/bloggar/bertil-eklund-nb/ett-enigt-nybyggarparti-har-beslutat-att-paborja-arbetet-infor-valet-2018/?blog=10068779&entry=13864529
 
I sex år har detta parti suttit i majoritet! SEX ÅR !! Och infor varje val så kommer ett blogginlägg att NU MINSANN ska de börja driva sina hjärtefrågor.
 
Men på dessa 6 år så har de inte stått upp för någonting ....jo en sak ...de har invaderat Wif hockeys styrelse och sitter på nästan alla poster där ....den förening som mest av allt tar bidrag från kommunen . Är det rätt att ge ut med ena handen och ta emot med andra ?
 
Så sent som innan jul kom det en stark insändare i tidningen angående bråket på Vammarskolan att nu minsann så skulle de reda upp det här och huvuden skulle rulla ....ja eller hur att det blev så !!!
Den Nybyggare som satt som Vice ordförande i Skolan hoppade av istället och skrev tydligt ut att han inte ville sitta kvar för Nybyggarna gick i ledband av sossarna . Han förutspådde fler avhopp och det det gjorde jag också i sanningens namn ....men inte ...de vågade inte ...eller så står de bakom Nybyggarna i samtliga frågor. Och jag kan säga att där försvann min respekt ganska rejält för två personer .
 
Ja Nybyggarna var uppstickare från början med många jättebra ideer. Medborgakontoret ....ja inte så jättebra förslag och inte så angeläget först av allt heller . När vi har ett näringslivsklimat som är i botten så borde det vara det första man tog hand om och inte Medborgarkontor .
 
Men det är ofarligt för där kan inte Sossarna gå i taket .
 
På ett styrelsemöte för 4 år sedan skrevs det ner att nu minsann skulle Nybyggarna driva sina egna frågor och det skulle de ta upp på ett möte dagen efter och det protokollet har jag kvar.
 
Men så blev det inte för Sossarna talade om för Nybyggarna att på mötet dagen efter skulle Stefan bort från Nybyggarna och Nybyggarna ringde runt bland de sina ....alla utom Stefan och Lina .....och samtliga vände både sina egna beslut ryggen och inte ett ljud till dom så de visste ingenting när han kom till mötet . SÅ MESIGT att göra så mot en partikamrat !! Att man ens kan gå rakryggad efter ett sådant bakomryggenjobb är för mej obegripligt . Vuxna människor !!??
 
Men nu är det val och nu ska de minsann driva frågor igen ....ja jag tror nog att folk efter 6 år förstår att de enbart är ute efter de arvoderade platser de har , för på 6 år har de inte inte åstadkommit ett dugg .....inte gjort någon skillnad och inte drivit några av sina från början utstickande åsikter ....tvärtom . De har helt ändrat sina ståndpunkter och gjort tvärtemot vad de sa från början . De har helt och fullt suttit i Erlands knä som små trasdockor och inte vågat gjöra eller säga någonting .
 
Så jag är ledsen .....personerna i detta parti är så fruktansvärt konflikträdda och mesiga så jag tror inte på dom ett dugg . Och om ni vill bevisa motsatsen så ta tag i det som råder i skolan som ni lovade innan jul istället för att bluddra en massa oviktiga saker . Upp till handling !!!  Att skriva gång på gång under 6 års tid att man ska göra en massa saker utan att våga göra någonting är larvigt och inte trovärdigt .
 
Bara en sak till , Bertil säger i blogginlägget
"Vi hoppas att majoriteten stöttar oss att genomföra detta förslag,"
 
Vet inte hur jag ska säga det här Bertil så du förstår .....men ni ÄR majoriteten !!
 
Nu är det en ny fulltecknad vecka så det är bara att sätta igång . Besök från olika leverantörer denna vecka och en spanjor och en engelsman kommer på onsdag. En konkurrent på torsdag och så ska man hinna med både produktion här på Gripband och hinna stå i affären på Trolltyg också . Det går hårt nu !!
 
Önskar er en riktigt härlig vecka !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :