Nu kör vi !!!

Godmorgon ,
 
Vilken försommar vi har haft !!! 
 
I början av Juni och badtemperaturerna är uppe i rekordnivåer i både hav och sjö . Det kommer att bli en av de längsta sommaren som vi har haft ! 
 
Det märks om inte annat inne på Trolltyg där sommarkläderna gick åt innan turisterna börjar strömma till . Ett angenämnt broblem och vi gör inköp på löpande band ! 
 
Nu i helgen händer det en hel del . Vi på Trolltyg lånar ännu en gång grannlokalen för en MEGA REA !! 
Denna gång sammanfaller det med " Musik på gator och torg" och det spelas och sjungs i alla hörn i Söderköping . Har du inte varit inne på det så åk in och ströva runt och lyssna på den musik som du tycker om eller titta på dans om du så vill . 
 
Stefan har också lite mer än överfullt . På Toverum ska de ha 2 dagars folkracefest och idag börjar det strömma in släpkärror med bilar , servicefok och annat löst folk som ska inkvarteras under helgen . Vi hoppas att vädret håller sej i schack och att det blir mycket folk som kommer att titta . 
 
Känner mej för övrigt ovanligt levande för tillfället !! Allt går åt rätt håll och dagarna bara flyger förbi . Jodå jag sneglar lite åt politiken i Valdemarsvik också ....men den har aldrig varit så ointressant som den är det här året . I Valdemarsvik finns det två personer som har kapacitet att leda kommunen . Erland Olausson ( S)  och Anders Carlsson ( C )  i mitt tycke . Ingen annan har det som krävs i ekonomiskt kunnande för att axla det hela .
Sedan tycker jag varken om Sossarnas bidragspolitik eller Centerns flummpolitik som blivit under dessa 4 år . Men som personer skulle de passa och det är personer i kommunpolitiken som är viktigt . Men Erland kommer garanterat gå åt sidan efter valet ....och vad får vi då ??? 
 
Nybyggarna tror att det flyttar till fler folk för att det finns sommar-is i ishallen ...och propagerar för att vi måste bli fler . 
Det är ju ingen nyhet att ishallen kostar oss massor av skattepengar . Och inte nog med det .....vi hade en intressent för hockeyn i vår och i sommar som just Bertil Eklund satte stopp för  . Nu kör han land och rike runt med sin hockey ....men vi i Valdemarsvik vi så nej . Visst är det smart !! 
 
Han var ingen duvunge utan var väldigt etablerad och seriös person , ändå lyckades dessa herrar få halva politikerskaran att tycka annorlunda . Han fick också mer än svalt mottagande från våra tjänsemän . HUR ÄR DETTA MÖJLIGT ? Och vilka signaler sänder det till andra som är intresserade av Valdemarsvik ? 
 
Nej det bara PRATAS om att vi ska vara bra ambasadörer .....men tjänstemän, politiker , och andra i "innegänget" i toppen av Valdemarsvik har inte ens vanlig hövlighet när någon utifrån knackar på dörren och vill komma in . Iaf inte om det hotar deras egna privata intressen som denna man gjorde .
 
Nu blir det en halvdag på Gripband ....och sedan sjunger vi upp oss och åker in och fixar kläderna på Trolltyg så vi är berädda för "Sång och musik " och vår MEGA-REA imorgon ....jodå det går att göra flera saker samtidigt ....om man är kvinna iaf ;.) 
 
Jag önskar er en riktigt härlig helg och hoppas vi ses i Söderköping 
 
Nu kör vi !!! :=
 
Kram 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :